Русский English Latviešu Polska Lithuania

jssina.lv

Vārds:

Parole:

Reģistrācija

Aizmirsāt paroli?

Darba devējiem

IEVIETOT VAKANCI, ATRAST LABU DARBINIEKU

Darba meklētājiem

MEKLĒJAT LABU DARBU? - JUMS UZ ŠEJIENI!

DEGOŠĀS VAKANCES

Fermā Lielbritānijā
Specialitāte: Supervaizeris
Vieta: Lielbritānija, Cits


Specialitāte: Sēņu lasītajs
Vieta: Lielbritānija, Cits


Specialitāte: DARBINIEKI VIESNĪCĀ LIELBRITĀNIJĀ (VIESMĪĻI/-ES, BĀRMEŅI, PAVĀRI, VEIKALA DARBINIEKI)
Vieta: Lielbritānija, Cits

Augļu ferma Lielbritānijā
Specialitāte: SILTUMNĪCU KONSTRUĒŠANA
Vieta: Lielbritānija,
Alga:  Angļu mārciņas

Citi piedāvājumi

8 karsti padomi perfektam seksam automašīnā

Daudzas lietas filmās nav reālas, bet šīs seksa ainas automašīnās noteikti nav reālas. Reālajā dzīvē jūsu sirds no uztraukuma pukstēs straujāk, un logi tvaikosies kā sporta zāles saunā. Ikviens, kas vecāks par 22 gadiem, iespējams, ir to darījis automašīnā vai vismaz domājis par to. Vai zinājāt, ka ir pat prostitūtas un eskrāti, kas piedāvā seksu automašīnā?

Taču neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs automobiļu jomā, vai arī jums ir liela pieredze, sēžot aizmugurējā sēdeklī, šeit ir 10 noderīgi padomi, kā iedarbināt savu motoru.

1. Ātri

Jūs atrodaties automašīnā, nevis gultā. Tāpēc nekad nenovelciet visas drēbes.... un rīkojieties gudri. Apģērbieties pietiekami labi, ja kāds atnāk. Šādā veidā jūs varat ātri ģērbties un izlikties, ka neesat nodarbojies ar seksu, bet persona, kas jūs noķers, lieliski zinās, ka esat nodarbojies ar seksu. Vēlaties garāku seansu? Ir daudz padomu, kā ilgāk izdzīvot kā vīrietim.

2. darbība aizmugurējā sēdeklī

Ja patiešām vēlaties to izmēģināt, sēdieties aizmugurējā sēdeklī. Pārliecinieties, ka priekšējie sēdekļi ir atvirzīti pēc iespējas tālāk uz priekšu, jo tad jums būs vairāk iespēju. 

Pārvērsiet tos, ielieciet tos savā klēpī.... Ak, nē!

3. priekšējā sēdekļa jautrība

Ja jums tas jādara priekšējā sēdeklī, sēdieties pasažiera sēdeklī, jo stūre un sekss ir tikpat labi. Pārliecinieties, ka sēdeklis ir pilnībā atliekts, lai jums būtu pēc iespējas vairāk vietas. Tāpat pārliecinieties, ka seksa laikā viņš nepieskaras pārnesumu pārslēgam. Pēdējais, ko vēlaties, ir, lai automašīna brauktu pa ceļu, kamēr esat vannas istabā.

4. izmēram ir nozīme

Jo lielāka automašīna, jo labāk. Vairāk vietas nozīmē labākas pozīcijas. Ja braucat ar Mini vai Smart fortwo, naudu, ko ietaupāt uz degvielas rēķina, izmantojiet, lai nopirktu jauku viesnīcu. Vai arī vienkārši uzlieciet to uz motora pārsega, lai jūs varētu stāvēt pie loga.

5. orgasmi

Dažreiz to nevar kontrolēt. Jūs varat būt pieredzējis, bet, kad jūs sasniedzat kulmināciju, viss ir beidzies. Pārliecinieties, ka viņš ar kājām nesit pa logu, jo viņš ļoti labi prot ar kājām sist pa logu.

Ironija par to, kā atrast nomaļu vietu sabiedriskā vietā? Esiet reālistiski. Ja meklējat nošķirtas vietas, turieties tālāk no skolām, jo tur vienmēr kāds atrodas. Nemēģiniet palikt drošā vietā. Drošās vietās vienmēr ir cilvēki, ja vien jūs nevēlaties publicitāti. Jo tumšāks, jo labāk. Vienkārši paturiet galvu.

7. ādas sēdekļi

Domāja, ka paklāju apdegumi ir slikti? Ādas apdegumi ir vissliktākie. Nolieciet dvieli uz leju. Ja jums tāda nav, labāk par to paziņojiet iepriekš. Automašīnā nav maiga seksa.

8. policija

Uzdrošinieties būt drosmīgi un esiet gatavi tikt apgrūtināti. Ja to darīsiet pietiekami bieži, jūs pieķers. Neatkarīgi no tā, vai tas ir brāķis vai pliks, jūs tiksiet pieķerts. Tāpēc jums vajadzētu būt labam attaisnojumam. Godīgums ir vislabākā politika. Pastāstiet policistam, ka jūsu jaunais vīrietis bija tik satraukts, ka nevarēja gaidīt. Viņš tevi cienīs, palīdzēs tev un, iespējams, ļaus tev izkļūt "nesodītam".

"JSSINA" Copyright©2009
Mob. Tālr.: +371 26824676,
Lit. tel.: +370 67061365
UK tel.: +442032877714
e-mail: [email protected]
056358f4c03aee43d89185ae8dae4948